A szerkesztő.


Üdvözöllek kedves Vendég! Birodalmamban, Csodaországban olyan dolgokkal találkozhatsz, amiket nagyon szeretek: könyvekkel, sorozatokkal, receptekkel és még számos csodás dologgal. Remélem, hogy jól érzed itt magad és máskor is visszalátogatsz! Jó böngészést! :)

23, lány, egyetemista, vízöntő, szőke, kék szemű,egyke, álmodozó,kreatív, makacs, kedves, könyvmoly, lobbanékony, sértődékeny, barátságos..; sorotzatok (The 100, Reign, The Vampire Diaries, Once Upon A Time, Teen Wolf, Merlin, Game of Thrones, Da Vinci's Demons, Lucifer), angol, tea, kávé,  gportál, photoshop, fényképezés, Anglia, Oroszország, tavasz-ősz.


Want more?

//luna-site.gportal.hu/portal/luna-site/image/gallery/1370076905_59.png https://cdn0.iconfinder.com/data/icons/Pinterest/512/Pinterest_Favicon.png

 
Navigation


001.Home l főoldal
002.Me l minden, amit szeretek..
003.
Site l oldaldolgok
004.
Extras l mindenféle apróság
005.Log in | bejelentkezés

006. Archive | archívum

 
Szöveges cserék


Fiola.BestCats.Raven.Viki.Szabe.Dorin.Te?

Szünetel/rég volt friss

Korlátlan hely!
Jelentkezz bátran!

 
Teendőim

Az oldallal kapcsolatos:
 Könyvjelzők gyártása
 OUAT kihívás
 Írni a The 100-ról
 Tumblr GIF tutorial
 Gyönyörű borítók szemléje
 Könyvajánló
 Fotómustra
 Írni az Outlader-ről
 Írni a Game of Thrones-ról
 Oldal nevének megváltoztatása - art of imagination
Személyes:
02.16. - Színház - Párterápia
03.11. - Koncert

03.29. - Anita tali
0
4.03. - Első munkanap *.*
 

 
Látogatók
Indulás: 2007-06-22
 
Site infos


Szerkesztő: Szandi
Társszerkesztő: -
A designt készítette: Szandi
Version: 34.0
Oldal indulása: 2007.06.22.
Újranyitás: 2012.08.12.
Téma: Személyes
Ajánlott böngésző: Mozzilla Firefox
Felbontás: 1366x768
Tárhely: gportal
Elérhetőség: hpcz@freemail.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CSS Codes

Welcome to Wonderland

Music of the day - MOTD (napi zene)

2012.08.14. 11:42, Szandi
#2

Sziasztok! :)

Ma egy olyan zenét hoztam, amit első hallásra megszerettem és azóta is az egyik kedvencem:

 

Néhány információ a zenekarról:

-  Nate Ruess, Andrew Dost ésJack Antonoff alapította meg a zenekart 2008-ban
- Eddig két albumuk jelent meg: az Aim and Ignite (2009-ben) és a Some Nights (2012 februárjában)
- A We are young című daluk a legismertebb
- Jelenlegi tagok: Jack Antonoff, Andrew Dost , Nate Ruess

Rob Thurman: Éjvilág

2012.08.13. 20:25, Szandi
könyvkritika

Sziasztok ismét! :) Ma egy olyan bejegyzést hoztam, ami már az előző blogomon látható volt, de mivel az kb. 1 hónapig üzemelt, nem sokan láthattátok, és annak reményében, hogy ezt az oldalt majd többen látogatják, áthoztam ide az értékelésemet.

http://1.bp.blogspot.com/_JDS1fBnXF_4/S8cHbz9cFJI/AAAAAAAAAEk/nMPlT_BuHug/s1600/ejvilag.jpg

 
Üdv New Yorkban! Ahol egy troli lakik a Brooklyn híd alatt, egy kobold a Central Parkban és egy gyönyörű vámpír az Upper Esat Side egyik manzárdjában - és ez csupán a kezdet. Persze a legtöbb halandó ember tökéletesen vak marad a természetfelettiek éjszakai életére, de Cal Leandros csak félig ember. Apja sötét vérvonala rémmesékbe illő - és most ő és az egész másvilági fajtája Cal nyomában lohol. Vajon miért? Cal eddig nem igazán akart annyi ideig egy helyben maradni, hogy megtudja a választ. Féltestvérével együtt idáig sikerült egy lépéssel az üldözőik előtt maradniuk, de most Cal apja ismét rájuk bukkant. Cal számára most végre kiderül, hogy mit akarnak, mit akartak tőle mindig is. O a kulcsa ördögi tervüknek, hogy a Földön elszabadítsák a Poklot. Cal életének legkeményebb küzdelmében a tét az egész emberiség sorsa... „A varázslatos világ legmagasabb csúcsaira és legmélyebb bugyraiba visz el ez a hajtűkanyarokkal teli, fordulatos könyv. Csípős, cinikus, csibészes és titokzatos. Az igazság Odaát van, és nem valami szép..." 
 
 
Vigyázat, spoiler veszély!
Ezt a könyvet még tavaly vásároltam egy kedves Molytól, és csak most jutottam el odáig, hogy a kezembe vegyem. Nem bántam meg, hogy elolvastam, hiszen nem volt ez rossz, csak az volt vele a bajom, hogy a könyv feléig lényegében semmi sem történt. Csak miután Árnyék megszállta Calt, azután indultak be igazán az események, és az után vált számomra igazán izgalmassá a történet.
Spoiler veszély vége
 
A történet:
Egy testvérpárról szól (Caliban és Niko) akik egész életükben menekültek Cal apja elől, aki egy un. Grendel/Auphe, tehát egy undorító,félelmetes, vérszomjas szörnyeteg. Ahogy említettem a testvérpár egyik tagjának, Calnak apja egy szörny, anyja pedig ember, tehát a srác csak félvér, a Grendeleknek mégis rá van szükségük, hogy a tervüket végrehajtsák.
Igazából a történetről csak ennyit mondanék, nem akarom lelőni a poént.
 
Szerettem volna, ha egy kicsit több szerep jut más természetfeletti lényeknek, mint pl. vámpíroknak, vérvarkasoknak, vagy Georginának, a pszínek. De megvan rá az esély, hogy a következő kötetben majd többet hallhatunk róluk, igazán örülnék neki.
 
A főbb szereplőkről:
Cal: Calt nagyon bírtam, igazi laza srác, tele iróniával és szarkazmussal, amely a cselekmény végéig kitartott, és bármilyen helyzetben képes volt megnevettetni az ő különös humorával.
A könyv első felében az író arra fektette a hangsúlyt, hogy megismertesse velünk a főszereplőt, és azt hiszem, ez sikerült is, nagyon sok minden kiderült a család múltjáról és jelenjéről..na meg persze magáról a karakterről is.
Niko: Niko egy teljesen más világ, más tulajdonságokkal, jóval több komolysággal. Valamiben viszont mégis hasonlítanak egymásra öccsével: legfontosabb dolog az életükben a testvérük, és ezt a kincset akár az életük árán is megvédenék...és úgy alakul a sztori, hogy erre párszor sor kerül.
Robin: amikor először felbukkant a történetben, úgy gondoltam, hogy ő csak egy átlagos mellékszereplő lesz, akinek nem sok szerep jut a cselekményben. Milyen nagyot tévedtem...Talán ő volt az a karakter, aki a legtöbbet fejlődött, hiszen egy kis öncélú autókereskedőből egy igazi bátor hőssé és nagyszerű baráttá vált, akire bármikor számíthatnak.

Kedvenc idézet(ek):
"De néha a csend is lehet olyan csodálatos, mint bármilyen dallam."
"Mindegy, hogy most múltál ezer, vagy tavaly nyáron töltötted be a tizenhatot, a szíved mindig le fogja győzni a józan eszedet."
 
Konklúzió:
Ha már az elejétől fogva "záporoztak" volna az események, akkor akár öt csillagot is kaphatott volna. De sajnos ez nem így történt, de nem baj, lesz még folytatás, amit a jövőben biztosan el fogok olvasni.
Ettől függetlenül mindenkinek ajánlom, már a könyv, illetve Cal stílusának megismeréséért is.


Pontozás:5/4 pont 


A folytatás: (vigyázat, spoiler veszély!)
 

http://1.bp.blogspot.com/-xxOKs2Y0z00/TZ7KkhsIcpI/AAAAAAAAA2A/uzl61UeQhOY/s1600/holdvilag.jpgSzörnyetegnek születtem. Bár az igazat megvallva csak félig vagyok az. Anyám ember volt, apám valami… más. Persze most már semmit sem számít. Nekem is megvannak a magam gyengéi, mint bárki másnak.
ÉS ÉPPEN MOST NÉZEK SZEMBE AZ EGYIKKEL.

Miután megmentette a világot családja pokoli ágától, Cal Leandros és rettenthetetlen bátyja Niko New Yorkban telepedtek le és még új munkát is találtak. Nyomoznak, és testőrködnek, ha kell. És a Nagy Almában, ahol hemzsegnek a természetfölötti figurák, jól megy az üzlet.
Legújabb megbízásuk miatt be kell épülniük a Falkába, a vérfarkas maffiába. Egy kispályás Falka főnök attól tart, hogy egyik riválisa el akarja tenni láb alól, és bizonyítékot akar szerezni erről. Az ügy a Holdvilág bár hátsó, nem emberek számára fenntartott pókerbarlangjában veszi kezdetét. Cal szerint ez is csak egy lesz a temérdek sok munkájuk közül, de fogalma sincs, mekkorát téved.
MERT CALT ÉS NIKÓT IS KEMÉNYEN HINTÁBA ÜLTETIK . ÉS AZOK, AKIK A HÁTTÉRBŐL A SZÁLAKAT MOZGATJÁK, ÚGY UGATNAK, HOGY KÖZBEN HARAPNAK IS.

Music of the day - MOTD (napi zene)

2012.08.13. 13:26, Szandi
#1

Mostanában rá vagyok kattanva a Coldplay-re, így ma az egyik kedvenc számomat hoztam tőlük :)

Enjoy!

Nyitás...

2012.08.12. 21:02, Szandi
avagy visszatértem :D

Sziasztok! :)

Már régóta fontolgatom, hogy visszatérek, de most jutottam el arra a pontra, hogy meg is valósítottam a tervemet. Igyekezni fogok, hogy egy tartalmilag színes és szórakoztató honlapot hozzak létre, és remélem, hogy nem csak én, hanem Ti is örömötöket lelitek majd benne. Ha bármi kérdésetek, kérésetek lesz a jövőben, akkor nyugodtan írjatok chaten vagy akár a vendégkönyvbe.

Mindenkinek további szép estét! :)
 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Chat


x Cserét nyugodtan lehet kérni,
x A káromkodást mellőzzük, ha lehet,
x Ne itt hirdess!
x Cserék bátran jelezhetik, ha új kinézet van az oldalukon,
szívesen megnézem!
x Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, akkor használd a vendégkönyvet.

 
Képes cserék


Feltételek


//art-of-imagination.gportal.hu/portal/art-of-imagination/image/gallery/1485776625_34.jpg
//art-of-imagination.gportal.hu/portal/art-of-imagination/image/gallery/1492796120_46.jpg//art-of-imagination.gportal.hu/portal/art-of-imagination/image/gallery/1485776625_41.jpg//art-of-imagination.gportal.hu/portal/art-of-imagination/image/gallery/1521987455_93.jpg//art-of-imagination.gportal.hu/portal/art-of-imagination/image/gallery/1521987455_19.jpg
//art-of-imagination.gportal.hu/portal/art-of-imagination/image/gallery/1521987455_19.jpg//art-of-imagination.gportal.hu/portal/art-of-imagination/image/gallery/1521987455_93.jpg//art-of-imagination.gportal.hu/portal/art-of-imagination/image/gallery/1521987455_19.jpg//art-of-imagination.gportal.hu/portal/art-of-imagination/image/gallery/1521987455_93.jpg
//art-of-imagination.gportal.hu/portal/art-of-imagination/image/gallery/1521987455_93.jpg//art-of-imagination.gportal.hu/portal/art-of-imagination/image/gallery/1521987455_19.jpg//art-of-imagination.gportal.hu/portal/art-of-imagination/image/gallery/1521987455_93.jpg//art-of-imagination.gportal.hu/portal/art-of-imagination/image/gallery/1521987455_19.jpg
 

Szünetel/rég volt friss
20/10 hely szabad!
Ha ki szeretnél kerülni, akkor írj a csevegőbe! :)

 
Aktuális olvasmányom

Bővebben>>
Ajánlj nekem olvasmányt>>

 

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!