A szerkesztő.


Üdvözöllek kedves Vendég! Birodalmamban, Csodaországban olyan dolgokkal találkozhatsz, amiket nagyon szeretek: könyvekkel, sorozatokkal, receptekkel és még számos csodás dologgal. Remélem, hogy jól érzed itt magad és máskor is visszalátogatsz! Jó böngészést! :)

23, lány, egyetemista, vízöntő, szőke, kék szemű,egyke, álmodozó,kreatív, makacs, kedves, könyvmoly, lobbanékony, sértődékeny, barátságos..; sorotzatok (The 100, Reign, The Vampire Diaries, Once Upon A Time, Teen Wolf, Merlin, Game of Thrones, Da Vinci's Demons, Lucifer), angol, tea, kávé,  gportál, photoshop, fényképezés, Anglia, Oroszország, tavasz-ősz.


Want more?

//luna-site.gportal.hu/portal/luna-site/image/gallery/1370076905_59.png https://cdn0.iconfinder.com/data/icons/Pinterest/512/Pinterest_Favicon.png

 
Navigation


001.Home l főoldal
002.Me l minden, amit szeretek..
003.
Site l oldaldolgok
004.
Extras l mindenféle apróság
005.Log in | bejelentkezés

006. Archive | archívum

 
Szöveges cserék


Fiola.BestCats.Raven.Viki.Szabe.Dorin.Te?

Szünetel/rég volt friss

Korlátlan hely!
Jelentkezz bátran!

 
Teendőim

Az oldallal kapcsolatos:
 Könyvjelzők gyártása
 OUAT kihívás
 Írni a The 100-ról
 Tumblr GIF tutorial
 Gyönyörű borítók szemléje
 Könyvajánló
 Fotómustra
 Írni az Outlader-ről
 Írni a Game of Thrones-ról
 Oldal nevének megváltoztatása - art of imagination
Személyes:
02.16. - Színház - Párterápia
03.11. - Koncert

03.29. - Anita tali
0
4.03. - Első munkanap *.*
 

 
Látogatók
Indulás: 2007-06-22
 
Site infos


Szerkesztő: Szandi
Társszerkesztő: -
A designt készítette: Szandi
Version: 34.0
Oldal indulása: 2007.06.22.
Újranyitás: 2012.08.12.
Téma: Személyes
Ajánlott böngésző: Mozzilla Firefox
Felbontás: 1366x768
Tárhely: gportal
Elérhetőség: hpcz@freemail.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CSS Codes

Welcome to Wonderland

Rainy mood

2012.08.16. 16:01, Szandi

Sziasztok! :)

Ma egy kis érdekességet hoztam azoknak, akik szeretnek a szobájukban ülni/valamilyen tevékenységet folytatni(pl. olvasni), és hallgatni az eső megnyugtató hangját.

Rainymood.com

Egy tipp:
Én úgy is szoktam ezt az oldalt használni, hogy Youtube-on keresek valami relaxációs zenét, és akkor a kettőt együtt hallgatom.

Innen (is) válogathattok

További szép napot mindenkinek! :)

A kép forrása: deviantart

Elit csere

2012.08.15. 21:04, Szandi

Mostantól már nálam is van lehetőség elit cserére, csináltam egy kis szabályzatszerűséget is, a feltételek szerintem nem nehezek. :D
Ha szeretnétek oda kikerülni, akkor írjatok a chatbe! :)

Jó éjszakát! :)

Music of the day - MOTD (napi zene)

2012.08.15. 14:30, Szandi
#3

Sziasztok! :)

Ma sem maradhat el a zene, most Calvin Harris számát hoztam nektek:

 

Enjoy! :)

Elizabeth Chandler: Akit egy angyal megcsókolt (Angyali szerelem sorozat #1)

2012.08.15. 11:39, Szandi
könyvkritika

http://s05.static.libri.hu/cover/2f/d/829844_5.jpgVigyázat, spoiler veszély!
Ivy nehéz időszakot él át: anyja újra férjhez megy, de a lány nem érzi magát otthon az új családban. Aztán megismeri Tristant, akiben megtalálni véli élete szerelmét. Mikor a fiú tragikus balesetben meghal, a lány elveszti hitét az angyalokban. Ez megnehezíti, hogy Tristan, aki a védőangyala lesz, felvegye vele a kapcsolatot. A lány nem érzi a jelenlétét, és a fiú minden próbálkozása, hogy érintkezésbe lépjen vele, balul sikerül, ami csak erősíti a lány elutasító ítéletét. Tristan egy mellészegődő, kissé bohókás angyal segítségével próbál rájönni, hogy milyen feladat vár rá új szerepében.

 

Vonakodva álltam neki a történetnek, mivel féltem tőle, mert nem túl bizalomgerjesztő kritikákat olvastam róla.  És tényleg, nem egy nagy szám. Alig történik benne valami, és az is csak a legvégén.Igazából elég elolvasni a fülszöveget, és már tudod is, hogy miről szól az egész könyv, semmi újat nem tartogat. Na meg ott az első fejezet, ami szintén leírja a lényeget, ugyanis azzal a jelenettel indít, hogy meghal a srác abban az ominózus autóbalesetben (majd a végén, csak az írónő az első részben is leírta). Én ezt kihagytam volna, nem kellett volna a csattanót már előre megismertetni az olvasókkal.

A történet:

A történet egyik főhőse Ivy, aki rajong az angyalokért (és az őket ábrázoló szobrokért). Na már most, ez a lány új iskolába kerül azért, mert az anyja feleségül szándékozik menni egy gazdag úriemberhez, aki Stonehillben él fiával. Az új iskolában megismerkedik egy sráccal (a másik főhőssel), Tristannal, akivel csodával határos módon egymásba szeretnek. Ezek után egyik éjjel, amikor egy étterem felé igyekeznek hirtelen autóbalesetet szenvednek, amiben a fiú meghal. De nem távozik a túlvilágra, hanem angyal lesz belőle, mert még van neki valamilyen földi küldetése, csak azt nem tudja, hogy mi az. A történtek miatt Ivy elveszti a hitét az angyalokban, így Tristan képtelen vele kapcsolatot teremteni. Itt lett vége a könyvnek, a következő részben gondolom sikerülni fog vele kommunikálni. Vagy nem :D

Spoiler veszély vége

 

Kedvenc idézet(ek):

Nem találtam semmi erre érdemeset.

Konklúzió:

Nem lett a kedvenc könyvem. Igazából elég idegesítő, hogy tele van szóismétléssel, a történet és a szereplők is hagynak némi kívánni valót maguk után, tehát úgy gondolom, hogy kár volt megvenni, mivel biztos, hogy nem fogom újraolvasni.

 

Pontozás:

5/3 pont (mert volt már ennél rosszabb is)

 

 A folytatás: (vigyázat, spoiler veszély!)

http://s05.static.libri.hu/cover/b8/0/829840_5.jpgIvy gyászolja balesetben elhunyt szerelmét, Tristant. A fiú halála után elvesztette hitét az angyalokban, ezért egy hónappal a túlvilágra költözése után Tristan még mindig nem képes a lány tudtára adni, hogy nem hagyta el. Figyelmeztetni akarja arra, hogy az, aki őt megölte, a lánnyal is végezni akar. Ivy egy alkalommal csak hajszál híján menekül meg a gyilkos elől, ekkor jön rá az igazságra, hogy Tristan vele van, és hogy az angyalok mégis léteznek. Tristan a túlvilágról, egy másik angyal segítségével próbálja kideríteni a bűnügy részleteit, és megtalálni a gyilkost, aki most Ivyra vadászik.

 

Háttérképek számítógépre

2012.08.14. 15:27, Szandi
Új modul

Sziasztok! :)

Hoztam nektek az extrákba egy új modult Háttérképek számítógépre névvel. Még csak egy képet tudtam elkészíteni, és azt is egy méretben (1024x768), de hamarosan lesz több is. :)
Ha bármi kérésetek van, írjatok az ötletkönyvbe!

VD1d617d.png

 

 
Chat


x Cserét nyugodtan lehet kérni,
x A káromkodást mellőzzük, ha lehet,
x Ne itt hirdess!
x Cserék bátran jelezhetik, ha új kinézet van az oldalukon,
szívesen megnézem!
x Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, akkor használd a vendégkönyvet.

 
Képes cserék


Feltételek


//art-of-imagination.gportal.hu/portal/art-of-imagination/image/gallery/1485776625_34.jpg
//art-of-imagination.gportal.hu/portal/art-of-imagination/image/gallery/1492796120_46.jpg//art-of-imagination.gportal.hu/portal/art-of-imagination/image/gallery/1485776625_41.jpg//art-of-imagination.gportal.hu/portal/art-of-imagination/image/gallery/1521987455_93.jpg//art-of-imagination.gportal.hu/portal/art-of-imagination/image/gallery/1521987455_19.jpg
//art-of-imagination.gportal.hu/portal/art-of-imagination/image/gallery/1521987455_19.jpg//art-of-imagination.gportal.hu/portal/art-of-imagination/image/gallery/1521987455_93.jpg//art-of-imagination.gportal.hu/portal/art-of-imagination/image/gallery/1521987455_19.jpg//art-of-imagination.gportal.hu/portal/art-of-imagination/image/gallery/1521987455_93.jpg
//art-of-imagination.gportal.hu/portal/art-of-imagination/image/gallery/1521987455_93.jpg//art-of-imagination.gportal.hu/portal/art-of-imagination/image/gallery/1521987455_19.jpg//art-of-imagination.gportal.hu/portal/art-of-imagination/image/gallery/1521987455_93.jpg//art-of-imagination.gportal.hu/portal/art-of-imagination/image/gallery/1521987455_19.jpg
 

Szünetel/rég volt friss
20/10 hely szabad!
Ha ki szeretnél kerülni, akkor írj a csevegőbe! :)

 
Aktuális olvasmányom

Bővebben>>
Ajánlj nekem olvasmányt>>

 

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!